Yhdistelmämatkat » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Yhdistelmämatkat

Monta kohdetta samalla matkalla? Kyllä, onnistuu!


Rantaa ja kaupunkia? Suurkaupunkia ja luonnon rauhaa? Yhdistä kaksi tai useampia kohteita jopa eri mantereilta samalle matkalle ja saat lomaltasi enemmän!


Miksi tyytyä vain yhteen kohteeseen, kun samalla matkalla voit nähdä paikkoja jopa useammalta mantereelta!

Räätälöimme erilaiset kierto- ja yhdistelmämatkat kaikkialle maailmassa. 
Voit yhdistää rantaa ja kaupunkia, suurkaupunkia ja luonnon rauhaa, risteilymatkaa ja kaupunkilomaa...
Olemme listanneet  joitakin esimerkkejä suunnittelun tueksi, mutta älä anna esimerkkien rajoittaa mielikuvitustasi, tehdään matka juuri Sinun mieltymystesi mukaan.
Ole meihin yhteydessä, niin rakennetaan yhdessä toiveidesi matka lähelle tai kauas!

Kaikkia omatoimilomia suunnittelevan kannattaa olla liikkeellä ajoissa - mitä aikaisemmin varaat, sitä edullisemmin matkustat!
Varsinkin suosituimpina matkustusaikoina hinnat voivat lähellä lähtöä olla jopa useita satoja euroja kalliimpia kuin hyvissä ajoin varattuna.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Huomioitavaa räätälöidyistä matkoista:
Nettisivuillamme mainitut lähtöpäivät, hinnat, hotellit, lentoreitit jne. ovat vain esimerkkejä. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan - lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy