Kansainväliset risteilyt - Välimeri, Karibia, Alaska, Kaukoitä, Norjan vuonot - Royal Caribbean International, Carnival Cruise Line, Costa Cruises, Holland America Line, Cunnard Line, Celebrity Cruise, Silversea Cruises, Princess Cruises, Hurtigruten, Norwegian Cruise Line » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Kansainväliset risteilyt

Mielenkiintoisia risteilyjä kaikille maailman merille


Räätälöimme kaikki risteilyt aina toiveidesi mukaan! Listattuna joitakin esimerkkejä suunnittelun tueksi. Ole meihin yhteydessä, niin rakennetaan yhdessä toiveidesi risteilymatka!


Jotain vähän erilaista? Merkkipäivä tai häämatka? Kaksin tai koko perheen voimin?

Risteilyjä löytyy joka makuun, niin arkisia kuin loisteliaitakin. Kohteet vaihtelevat kaikilla maailman merillä - lähellä Välimerellä tai Punaisella Merellä tai kaukana Alaskassa, Karibialla tai Kaukoidässä tai vaikka maailman ympäri...

Myös laivayhtiöitä on useita - hyvin erilaisia keskenään, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Henkilökunnallamme on paljon myös omakohtaista kokemusta erilaisista risteilyistä ja autamme Teitä mielellämme valitsemaan juuri oikean varustamon, laivan ja reitin.

Kauttamme voit varata vain pelkän risteilyn tai sitten koko paketin lentoineen, kuljetuksineen, lisäyöpymisineen jne. Pyydä vain tarjous!

Kauttamme mm. seuraavien varustamoiden risteilyt: - Royal Caribbean International - Carnival Cruise Line - Costa Cruises - Holland America Line - Cunnard Line - Celebrity Cruises - Silversea Cruises - Princess Cruises - Hurtigruten - Norwegian Cruise Line

Välitämme myös Loistoristeilyiden ja Kristina Cruisesin valmiita risteilypaketteja.

Katso tästä esimerkkejä risteilymatkoista.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Huomioitavaa räätälöidyistä matkoista:
Nettisivuillamme mainitut lähtöpäivät, hinnat, hotellit, lentoreitit jne. ovat vain esimerkkejä. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan - lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy