Norwegian Cruise Line Premium All Inclusive -risteilyt - Kansainväliset risteilyt » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Norwegian Cruise Line

Freestyle Cruising®


Pakene arjesta, koe asioita ja paikkoja, joista olet vain uneksinut, ja nauti vapaudesta! Vain Norwegian Cruise Linen risteilyt ovat Freestyle Cruising® –risteilyjä, joilla ei ole ennalta määrättyjä kattausaikoja eikä istumapaikkoja, vaan valitset itse, missä ja milloin syöt – ruokailupaikkoja on laivalla enemmän kuin risteilyssäsi päiviä! Myöskin pukeutuminen on suhteellisen vapaata, eikä tiukkoja pukeutumiskoodeja ole.


NCL logo

 

Norwegian Cruise Line on rikkonut perinteisen risteilymatkailun rajoja innovatiivisella toiminnallaan jo 50 vuoden ajan, ennen kaikkea luomalla Freestyle Cruising® –konseptin, joka tarjoaa matkustajille vapautta ja joustavuutta. Norwegianin risteilyillä ei ole ennalta määrättyjä kattausaikoja, pukeutuminen on suhteellisen rentoa, useita erilaisia ravintoloita, loungeja, baareja, teattereita ja muuta viihdettä ja aktiviteettejä.

Norwegianilla on 16 Freestyle-risteilyalusta, jotka tarjoavat mahdollisuuden rentoon lomaan eräillä uusimmista ja nykyaikaisimmista risteilyistä. Norwegian tarjoaa ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia risteilyreittejä kaikkialla maailmassa: Karibialla, Euroopassa, Etelä-Amerikassa, Bahamalla, Kanadassa ja Uudessa-Englannissa, Panaman kaavalla, Aslaskassa, Aasiassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

 

Mitä tapahtuu risteilyillä - yleisiä tietoja ja hyvä tietää

Rento tunnelma – Freestyle Cruising®

Kaikilla Norwegian Cruise Linen laivoilla tunnelma on erittäin rento. Aluksella ei ole esimerkiksi perinteisiä illalliskattauksia, vaan jokaisella on vapaus syödä, missä ja milloin haluavat. Ravintoloissa ei myöskään ole pukukoodia, joten tummat puvut ja iltapuvut voi jättää kotiin, jos haluaa, toki hienomminkin pukeutuakin voi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Ravintolat
Laivalla on 20 ravintola, joista ilmaisia on puolen kymmentä, mm. buffet ja muutama ala carte ravintola, joissa päivittäin vaihtuvat menut, ja lisäksi suuri joukko erikoisravintoloita, joissa 10-35 dollarin lisämaksu. Erikoisravintoloita ovat esimerkiksi pihviravintola, ranskalainen bistro, italialainen taverna, Brasilialainen liharavintola sekä useita aasialaisia ravintoloita. 

Hytit
Kaikki aluksen hytit ovat erittäin moderneja sekä viihtyisiä. Kaikkien hyttien varusteluun kuuluu taulu-tv, suuri vaatekaappi, minibaari ja ilmastointi. Sisähytit ovat kooltaan noin 13 m². Parvekehyteissä tilaa on noin 19 m². Laivoilta löytyy myös paljon erilaisia sviittejä, jotka sopivat myös isommalle porukalle sekä perhehyttejä. Hytit sijaitsevat laivan eriosissa ja yleensä varaushetkellä voit itse valita hyttisi sijainnin vapaana olevista (pl. jotkut erikoistarjoukset, joissa hytti selviää vasta lähtöselvityksessä).
Laivan sähkövirta on 110/220. Suomalaiset sähkölaitteet sopivat suoraan hytissä olevaan pistorasiaan ilman adapteria. Kaikissa hyteissä on hiustenkuivaajat. Laivalla on tarjolla maksulliset pesulapalvelut, kemiallinen

Päiväohjelma laivalla
Päiväohjelma, jossa ohjelma laivalla ja palveluiden aukioloajat sekä paljon hyödyllistä tietoa, toimitetaan hyttiinne joka ilta. Ohjelma on englannin kielinen, halutessanne voitte kuitenkin pyytää hyttipalvelijalta saksan/ranskan/espanjankielisen ohjelman.

Maksaminen laivalla
Kaikilla laivoilla on käytössä käteisvapaa maksujärjestelmä — risteilytili, joka yksinkertaistaa maksamista laivalla. Tätä varten matkustajalla täytyy olla kansainvälinen luottokortti, joka asetetaan risteilytilin takuuksi.
Jos Teillä ei ole käytössä kansainvälistä luottokorttia, olettehan yhteydessä, niin kerromme vaihtoehdoista.
Kaikki risteilymatkustajat saavat oman hyttikortin (joka toimii myös hyttiavaimena, henkilöllisyystodistuksena ja laivaannousukorttina), jolta laivalla tehdyt ostokset veloitetaan.
Risteilytilin kertymistä voi risteilyn ajan seurata myös hytin interaktiivisen television kautta lähes reaaliajassa.
Laivoilla käytettävä valuutta on US dollari.

Pukeutuminen laivalla
Pukeutuminen laivalla päiväsaikaan on vapaata ja epämuodollista.
Laivalla sisätiloissa on erittäin tehokas ilmastointi, joten myös kevyt pitkähihainen tai huivi voi olla hyvä ottaa mukaan.
Aurinko merellä on myös erittäin polttavaa, joten päähine ja aurinkolasit on hyvä olla mukana.
Retkiä ajatellen hyvät kävelykengät ovat tarpeen.

Ravintoloissa on lounaalle vapaa pukeutuminen, ei kuitenkaan uima-asuja. Buffetissa ja pääravintoloissa myös illalla pukukoodi on vapaa.
Illalliselle erikoisravintoloihin on pukukoodina smart casual tai casual, normaalit vaatteet käyvät hyvin. Erittäin lyhyet shortsit, revityt farkut tai napapaidat on tällöinkin syytä jättää väliin, mutta farkut, caprihousut, siistit shortsit jne. käyvät hyvin.

Aktiviteetit laivalla
Aterioiden lisäksi risteilyhintaan sisältyy kattava risteilyohjelma ja paljon erilaisia aktiviteetteja laivalla.
Mm. musikaali, musiikki/tanssishowt sekä paljon erilaista ohjelmaa tanssikursseista tietokilpailuihin sisältyy matkan hintaan.
Urheiluaktiviteetteja laivalta löytyy mm. minigolf,  kiipeilyseinä, koripallokenttä ja kaikki nämä sisältyvät risteilyn hintaan.  Myös lasten- ja nuortenkerhot eri-ikäisille lapsille sisältyvät myös hintaan.
Lisämaksullisia palveluita ovat mm. bingo (joissa raha tai risteilypalkinnot), kylpyläpalvelut, keilaus, kasinon pelit ja turnaukset, lastenhoitopalvelut, ohjatut jumppatunnit kuntosalilla (yoga, spinning jne.)
Laivalla on myös hyvä valikoima erilaisia myymälöitä (vaatteita, alkoholia, kosmetiikkaa, elektroniikkaa…).

Retket risteilyn pysähdyssatamissa
Jokaisessa risteilysatamassa on laivayhtiöllä tarjolla useita erilaisia retkiä. Retkien sisältö, kesto ja hinnat vaihtelevat retken mukaan. Retkillä opastus yleensä englanniksi, myös saksan/ranskan/venäjän kielellä on tarjolla joitakin retkiä. Retkivarauksia voi tehdä etukäteen tai vasta laivalla joko hytin interaktiivisen televisiojärjestelmän avulla tai henkilökohtaisesti retkimyynti tiskillä.
Kaikissa pysähdyssatamissa myös omatoiminen tutustuminen on mahdollista ja helppoa.
Satamassa/keskustassa on tarjolla myös paljon paikallisia retkijärjestäjiä ja kiertoajeluita.
Joissakin pysähdyspaikoissa laiva pysähtyy aivan keskustaan ja laivalta voi helposti lähteä ihan kävellen tutustumaan kaupunkiin.
Niissä satamissa, joissa laivapaikka sijaitsee kaupungin keskustan ulkopuolella satamasta on kuljetus (joko ilmainen tai pientä korvausta vastaan) keskustaan.

Laivasta ei ole pakko poistua laivana satamapäivinäkään, kaikki laivan palvelut ja aurinkokannet ovat käytössä myös laivan satamassa ollessa. Laivaan kulku on mahdollista koko päivän, eli maissa käynnin pituuden voi myös itse päättää.

Mikä on risteilyjen ikäraja ja minkälaista porukkaa risteilyillä käy
Ikäraja risteilyillä on 18- tai 21-vuotta, reitistä riippuen. Lasten tulee olla vähintään 6 kuukauden ikäisiä. Joillakin reiteillä kuten Atlantin ylityksillä ja Havaijilla lapsen tulee olla vähintaan 12 kuukauden ikäinen. 
Risteilyillä asiakaskunta on hyvin vaihtelevaa, laivoilla on ihmisiä ympäri maailmaa, vauvasta vaariin. Risteilyt eivät missään tapauksessa ole vain eläkeläisille! Lapsiperheille ohjelmaa on valtavasti, varsinkin isoimmilla ja uusimmilla laivoilla. Myös nuorisolle on paljon erilaista ohjelmaa ja aktiviteettia. Laivoilla on myös paljon hääpareja ja erilaisia merkkipäiviä viettäviä.
Risteilyt sopivat siis ihan kaikille!

Risteileminen ja risteilyjen varaaminen on erittäin helppoa! Voit varata kauttamme joko pelkän risteilyn tai sitten koko paketin - lennot, kuljetukset, hotelliyöpymiset ennen tai jälkeen risteilyn, retket... Sinä päätät!
Halutessasi voimme hoitaa puolestasi risteilyn lähtöselvitys muodollisuudet ja annamme mielellämme vinkkejä matkan varrelle, henkilökunnallamme on paljon kokemusta erilaisista risteilyistä ympäri maailmaa!

Risteilyt sopivat hyvin myös ryhmille, kerää porukka ja pyydä tarjous toiveidenne risteilystä!
Tulemme myös mielellämme yhdistyksenne/yrityksenne/porukkanne tilaisuuteen kertomaan lisää risteilyistä - ole yhteydessä!

NCL laiva pieni

 © Norwegian Cruise Line
© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy