Viking Line autopaketit - Tukholma, Tallinna, Ahvenanmaa » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Viking Linen autopaketit

Nyt myynnissä kaikilla reiteillä


Auto laivaan ja matkaan! Viking Linen autopaketit kaikille reiteille ovat varattavissa Kouvolan Matkatoimistosta!


Viking Line pun paino

Pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi toimistoltamme, p. (05) 744 3100 tai matkat@kouvolanmatkatoimisto.fi

Lopullinen hinta määräytyy lähtöpäivän, -ajan, varausajankohdan ja ajoneuvon koon mukaan. Hinnat vaihtelevat paikkatilanteen ja kysynnän mukaan. Aikaisin varatut matkat ja lähdöt, joissa on hyvin tilaa, ovat edullisempia.

Autopaketit Helsinki–Ahvenanmaa–Tukholma

Alkaen 100 €

Autopakettiin sisältyy hytti 1-4 aikuiselle ja autopaikka enintään 5 m pitkälle ja 1,9 m korkealle henkilöautolle yhteen suuntaan Helsingistä Tukholmaan tai Ahvenanmaalle. (Enintään 2 hyttiä/varaus, hinta on alkaen-hinta B2P- tai C4-luokan hytissä)

Autopaketit Turku-Ahvenanmaa-Tukholma

Aamuvuoroilla alkaen 40 €
Iltavuoroilla alkaen 86 €

Autopaketin hintaan sisältyy 1-4 aikuista + auto (enintään 5 m pitkä ja 1,9 m korkea) + hytti yhteen suuntaan Turusta Tukholmaan tai Ahvenanmaalle. (Enintään 2 hyttiä/varaus, hinnat ovat alkaen-hintoja Amorellan B2P/C4- ja Viking Gracen I4-luokan hyteissä.)

Autopaketit Tukholma-Ahvenanmaa-Turku

Aamuvuoroilla alkaen 48 €
Iltavuoroilla alkaen 70 €

Autopaketin hintaan sisältyy 1-4 aikuista + auto (enintään 5 m pitkä ja 1,9 m korkea) + hytti yhteen suuntaan Tukholmasta tai Ahvenanmaalta Turkuun. (Enintään 2 hyttiä/varaus, hinnat ovat alkaen-hintoja Amorellan B2P/C4- ja Viking Gracen I4-luokan hyteissä.)

Autopaketit Helsinki-Tallinna

Alkaen 41 €

Autopaketin hintaan sisältyy 1-2 aikuista kansipaikoin + auto (enintään 5 m pitkä ja 1,9 m korkea) yhteen suuntaan. Hinnat ovat alkaen-hintoja ja koskevat etukäteen varattuja matkoja. 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Ajoneuvon rekisteröintitodistuksen tekninen osa mukaan ulkomaille
16.11.2015 alkaen ajoneuvojen rekisteröintitodistukset ovat olleet Suomessa sähköisiä. Ulkomaille matkustaessasi tarvitset kuitenkin edelleen mukaasi paperisen rekisteröintitodistuksen teknisen osan. Sen saat katsastustoimipaikasta tai Trafilta.

Ilmoita ajoneuvon rekisterinumero varatessasi!

Varauksen tietoihin tulee liittää laivaan otettavan ajoneuvon rekisterinumero kaikilla reiteillä 1.9.2016 alkaen. Rekisterinumerotiedon ansiosta lähtöselvitys nopeutuu ja matkustajaluettelon täsmääminen helpottuu, ja lisäksi menettely parantaa laivamatkustamisen turvallisuutta.

Alkaen-hintaisia paikkoja on tarjolla vain rajoitettu määrä. Hinnat vaihtelevat matkustusajankohdan ja paikkatilanteen mukaan. Tarjoukset koskevat vain uusia varauksia. Tarjoukset eivät ole voimassa ryhmille. 

Autopakettivaraukset on maksettava viimeistään 10 päivää ennen matkaa. Jos matka varataan alle 10 päivää ennen lähtöä, maksu välittömästi varauksen yhteydessä. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Palvelumaksu: 10 €/varausTommie Hansen / Flickr
© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy