Rantalomat - valmismatkat ja omatoimimatkat » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Rantalomat

Valmismatkat ja omatoimimatkat


Meiltä voit varata useiden Suomessa toimivien matkanjärjestäjien valmismatkat tai voimme rakentaa Sinulle rantaloman juuri omien toiveidesi mukaan. Listattuna esimerkkejä omatoimisista rantalomista. Ole yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä toiveidesi rantaloma!


Varaaminen meidän kauttamme on helppoa, saat yhdellä käynnillä tai puhelinsoitolla tietää useiden eri matkanjärjestäjien sekä omatoimisten matkojen tarjonnan, Sinun ei tarvitse nähdä vaivaa parhaiten sopivan tai edullisimman vaihtoehdon etsimiseksi - me teemme sen puolestasi. Voit myös maksaa matkasi ja noutaa matkalippusi suoraan toimistossamme Kouvolan keskustassa tai halutessasi voimme lähettää laskun ja liput Sinulle valitsemaasi osoitteeseen tai sähköpostiin.

Aivan niin kuin Sinulle on helpointa asia hoitaa!

Räätälöity rantaloma on joustava vaihtoehto!

Voimme räätälöidä rantalomat omien toiveidesi mukaisesti - Sinä valitset lähtöpäivän, matkan keston, lentoyhtiön ja -reitin, hotellin sekä sen mitä haluat matkaasi sisältyvän. Maksat vain niistä palveluista joita tarvitset.
Reittilennot rantakohteisiin lisääntyvät koko ajan, joten omatoimilomien hinnatkin alkavat olla jo hyvin kilpailukykyisiä valmismatkoihin verrattuna.
Mutta varsinkin räätälöidyissä matkoissa edullisimmat matkat myydään hyvissä ajoin! Varaamalla useita kuukausia ennen matkan ajankohtaa voit säästää jopa useita satoja euroja.

Valmismatka on helppo ja vaivaton vaihtoehto!

Valmismatkojen valikoima on laaja ja hinnat ovat kilpailukykyisiä. Lähtöjä on lähes päivittäin ja tarjolla on lentoja myös maakuntakentiltä.
Valmismatka on turvallinen vaihtoehto - apua on saatavilla suomen kielellä ja suurimmassa osassa kohteista tarjolla on myös hyvä valikoima retkiä omatoimisen kohteeseen tutustumisen vaihtoehdoksi ja rinnalle.
Moniin rantalomakohteisiin, joihin suoria reittilentoja ei ole tarjolla, valmismatka on myös edullisin tapa matkustaa!

Valikoimassamme Apollomatkojen valmismatkat.

Yhdistelmämatkat

Monta kohdetta samalla matkalla? Kyllä, onnistuu!
Rantaa ja kaupunkia? Suurkaupunkia ja luonnon rauhaa? Yhdistä kaksi tai useampia kohteita jopa eri mantereilta samalle matkalle ja saat lomaltasi enemmän!

Miksi tyytyä vain yhteen kohteeseen, kun samalla matkalla voit nähdä paikkoja jopa useammalta mantereelta!

Räätälöimme erilaiset kierto- ja yhdistelmämatkat kaikkialle maailmassa. 
Voit yhdistää rantaa ja kaupunkia, suurkaupunkia ja luonnon rauhaa, risteilymatkaa ja kaupunkilomaa...
Olemme listanneet  joitakin esimerkkejä suunnittelun tueksi, mutta älä anna esimerkkien rajoittaa mielikuvitustasi, tehdään matka juuri Sinun mieltymystesi mukaan.
Ole meihin yhteydessä, niin rakennetaan yhdessä toiveidesi matka lähelle tai kauas!

Aruba + Curacao + Bonaire
Dubai + Abu Dhabi
Bali - Uma Sari Villas + Kuta Beach
Miami + Barbados
Kalifornia + Hawaii
Mombasa + safari
Kuala Lumpur + Langkawi
Hanoi + Saigon + Phan Thiet

 

 

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy