Rantalomat » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Rantalomat

Meiltä voit varata useiden Suomessa toimivien matkanjärjestäjien valmismatkat tai voimme rakentaa Sinulle rantaloman juuri omien toiveidesi mukaan. Listattuna esimerkkejä omatoimisista rantalomista. Ole yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä toiveidesi rantaloma!


Varaaminen meidän kauttamme on helppoa, saat yhdellä käynnillä tai puhelinsoitolla tietää useiden eri matkanjärjestäjien sekä omatoimisten matkojen tarjonnan, Sinun ei tarvitse nähdä vaivaa parhaiten sopivan tai edullisimman vaihtoehdon etsimiseksi - me teemme sen puolestasi. Voit myös maksaa matkasi ja noutaa matkalippusi suoraan toimistossamme Kouvolan keskustassa tai halutessasi voimme lähettää laskun ja liput Sinulle valitsemaasi osoitteeseen tai sähköpostiin.

Aivan niin kuin Sinulle on helpointa asia hoitaa!

Räätälöity rantaloma on joustava vaihtoehto!
Voimme räätälöidä rantalomat omien toiveidesi mukaisesti - Sinä valitset lähtöpäivän, matkan keston, lentoyhtiön ja -reitin, hotellin sekä sen mitä haluat matkaasi sisältyvän. Maksat vain niistä palveluista joita tarvitset.
Reittilennot rantakohteisiin lisääntyvät koko ajan, joten omatoimilomien hinnatkin alkavat olla jo hyvin kilpailukykyisiä valmismatkoihin verrattuna.
Mutta varsinkin räätälöidyissä matkoissa edullisimmat matkat myydään hyvissä ajoin! Varaamalla useita kuukausia ennen matkan ajankohtaa voit säästää jopa useita satoja euroja.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100

© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy