Ajankohtaista » Kouvolan Matkatoimisto


5.9.2018 lähtien jokaisen Kiinan viisumia hakevan tulee käydä henkilökohtaisesti Kiinan viisumipalvelukeskuksessa antamassa sormenjälkensä.

Kiinan viisumianomus täytetään Kiinan viisumipalvelukeskuksen Internet-sivuilla sähköisesti. Hakemuksen täyttämisen jälkeen varataan samalta sivustolta aika sormenjälkien ja viisumianomuksen jättämistä varten.

Biometriset tiedot ovat voimassa 5 vuotta. Biometrisen tunnisteen jättämisen jälkeiset hakemukset voi tämänhetkisen tiedon mukaan tehdä seuraavat 5 vuotta normaalisti käymättä henkilökohtaisesti konsulaatissa.

Ne viisumit, jotka on myönnetty ennen 25.9.2018, ovat voimassa viisumissa merkittyyn voimassaolopäivään asti, eli niillä voi matkustaa ihan normaalisti viisumin voimassaoloajan puitteissa.

Tämän uuden käytännön vuoksi Kiinan viisumipalvelukeskuksessa tulee todennäköisesti olemaan ruuhkaa lähiviikkoina, joten suosittelemme kaikkia Kiinaan matkustavia anomaan viisumia hyvissä ajoin ennen matkaa.

Kiinan viisumipalvelukeskuksen yhteystiedot:

Chinese Visa Application Service Centre in Helsinki
Salomonkatu 17B, 3krs, Helsinki
Puhelin 010 3375600
http://bio.visaforchina.org/HEL2_EN/index.shtml 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy