Ajankohtaista » Kouvolan Matkatoimisto


Tietoa koronaviruksen vaikutuksista matkustukseen

26.2.2020


Seuraamme koronaviruksen (COVID-19) vaikutuksia matkustamiseen yhdessä Ulkoministeriön sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n kanssa. Olemme jatkuvassa yhteydessä keskeisiin tahoihin tilannekuvan sekä tarpeellisten toimenpiteiden osalta.

Ulkoministeriö ei ole muuttanut matkustusohjeistusta tarjoamiimme matkakohteisiin. Voimassa on normaalit matkojen muutos- ja peruutusehdot.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL päivittää tuoreimmat tiedot taudin esiintymisestä sekä ohjeista tartuntojen torjumiseksi. Paras tapa suojautua on noudattaa hyvää käsihygieniaa. THL on julkaissut ohjeita matkailijoille, miten koronavirukselta voi suojautua. Myös eri maiden edustustot tiedottavat sivuillaan kohdemaansa tilannetta koronaviruksesta.

Olemme tarvittaessa yhteydessä kaikkiin asiakkaisiin, joiden matkoihin tilanteella olisi vaikutusta.


© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy