Huvilalomat Balilla - omatoiminen rantaloma Bali, lennot, majoitus » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 1 160,00 € /hlö

Huvilalomat Balilla

Omatoimisesti


Uma Sari lomakeskuksessa vietät ylellisen loman aidossa balilaisessa ympäristössä, Munduk Jatin kylässä. Näkymät aukeavat vuoren rinteeltä vehreiden riisipeltojen yli Intian valtameren sinisyyteen. Uma Sarissa voit lomailla trooppisessa paratiisissa ilman turistihälinää, nauttien eksoottisesta ympäristöstä omistautuneen henkilökunnan hemmottelemana.


Uma Sarissa voit viettää valintasi mukaan rentoa lomaa uima-altailla, retkeillen ja paikallisesta kulttuurista nauttien tai aktiivilomaa esimerkiksi golfin, snorklauksen, sukeltamisen tai surffauksen parissa. Hienon mustan laavahiekan peittämälle rannalle on muutamien kilometrien matka, joka taittuu kuljettajan kyydissä tai Uma Sarin omilla skoottereilla.

Palveluksessasi on myös kokki, joka valmistaa toiveittesi mukaisen aterian, oli se sitten eksoottinen balilainen perinneruoka tai lihapullat. Voit tilata huvilallesi palveluja kuten hierontoja, kylpylähoitoja tai vaikkapa paikallisen gamelan –orkesterin.

Uma Sari tarjoaa sinulle ylellisen huvilamajoituksen ja täydet palvelut, ottaen huomioon ekologisuuden ja paikallisten asukkaiden hyvinvoinnin.

Tule kokemaan ainutlaatuinen Balin kulttuuri, kutsuva balilaiskylä hymyilee!

 

Uma Sari lomakeskus koostuu kolmesta täysin varustellusta huvilasta, joilla kaikilla on oma yksityinen trooppisen vehreä puutarhansa, uima-altaansa ja merinäköala Intian Valtamerelle.

 

Kupu-Kupu (perhonen)
120m2, 2 kerroksessa
2 makuuhuonetta ja 1-2 lisävuodetta
Enintään 6 hengelle.

 

Capung (sudenkorento)
145m2, 2 kerroksessa
2 makuuhuonetta ja 3-4 lisävuodetta
Enintään 8 hengelleJalak Putih (Balin kottarainen)
115m2, yhdessä kerroksessa
2 makuuhuonetta ja 1-2 lisävuodetta
Enintään 6 hengelle

 

Uma Sari sijaitsee Munduk Jatin kylässä, joka on osa Pendem -kyläyhteisöä Jembranassa, 5 km päässä Negaran kaupungista, Balin länsirannikolla Indonesiassa. Ajomatka pääkaupungin Denpasarin lentokentältä on noin 120 km, joka kestää liikenteestä riippuen noin 2,5 - 4 tuntia.

Negaran kaupunki, muutaman kilometrin päässä Uma Sarista alas rannikolle päin, on perinteinen balilainen noin 100.000 asukkaan kaupunki. Kaupunki vastaa hyvin paikallisten tarpeisiin, mutta turistikauppoja täällä ei ole. Kaikki tarvittava kuitenkin löytyy: Hardy’s tavaratalo, maalaismarkkinat, apteekki, pankkiautomaatti, muutama hyvä ravintola. Kaupungin kadut ovat rauhallisia joten täällä on helppo liikkua pyörällä tai skootterilla omatoimisesti. Negarassa on aktiiviliikkujalle tarjolla olympiakokoinen uima-allas, tenniskenttä, koripallokenttä, pöytätennishalli ja useita pelikenttiä.

Negarasta on lähimmälle rannalle noin 3 km. Hiekkarannat ovat koskemattomia, mustaa hienoa laavahiekkaa. Muista kuitenkin uidessasi vaaralliset pohjavirtaukset jos surffaus kuuluu harrastustoiveisiin! Kaupungissa olevasta joen suistosta voi lähteä kalastamaan kalastusoppaan kanssa. Paras uimaranta mataline aaltoineen ja ilman pohjavirtausten vaaraa on Rening Bay, jonne kaupungista on n. 5 km. Rantaa rakennetaan koko ajan turistiystävällisemmäksi, nyt sieltä löytyvät jo peruspalvelut.

Balin ilmasto on suotuisa ympäri vuoden. Kuivakausi maalis-lokakuussa ja sadekausi marras-maaliskuussa. Sadekaudella sateet ovat rankkoja, mutta lyhyitä kuuroja ja kuivallakin kaudella varsinkin vuoristossa voi tulla lyhyitä sadekuuroja.
Lämpötila pysyy ympäri vuoden yli +25 asteessa ja samoin merivesi noin +26 asteessa. Eurooppalaisten lomakausi Balilla on pääasiassa talvella, marras-maaliskuussa ja Australialaiset puolestaan kansoittavat saaren kesällä.

 

Matkapaketteja

Kauttamme saat valmiit paketit Uma Sari Villoihin, jotka sisältävät lennot, kuljetukset, aamiaisen  sekä majoituksen. Perusmatka-aika on 1 viikko (7 yötä perillä) tai 2 viikkoa (14 yötä perillä), mutta voimme rakentaa paketin myös ihan toiveidenne mukaan joko pidemmälle tai joissain tapauksissa myös lyhyemmälle ajalle.

Tässä joitakin hintaesimerkkejä matkoista.
HUOM! Kaikki alla mainitut hinnat ovat alkaen hintoja, jotka on laskettu kunkin lentoyhtiön edullisimmalla erikoishinnalla. Hinnat vaihtelevat varaushetken saatavuuden mukaan. Jos edullisin hintaluokka on jo täynnä toivomallenne matka-ajalle, voimme mahdollisesti tarjota vastaavaa matkaa korkeammalla hinnalla.
Tarjolla myös muita kuin alla mainittuja lentoyhtiövaihtoehtoja ja halutessasi voit yhdistää matkaan myös pysähdyksen esim. Singaporessa, Hong Kongissa, Bangkokissa, Kuala Lumpurissa jne. Kysy tarjous toimistostamme!

Alkaen hinnat ovat voimassa keskikesän ja jouluajan ulkopuolella.

 

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Näissä paketeissa noudatetaan Yleisiä valmismatkaehtoja.
Lentoyhtiöillä saattaa ajoittain olla tarjolla myös tarjoushintoja, jolloin maksu- ja peruutusehdot ovat poikkeukselliset. Kysy tarjouksista tarkemmin toimistostamme!

Huvilat vuokrattavissa myös 1-3:lle, kysy hinnat toimistostamme. Jos teitä on suurempi porukka, voitte vuokrata myös koko lomakylän omaan käyttöön! Pyydä tarjous!

Alla mainitut hinnat perustuvat 20.5.2015 voimassa olleisiin hintoihin. Varaamme oikeuden alkaen hintojen muutoksiin, jos lentohinnoissa tapahtuu muutoksia.Huomioitavaa räätälöidyistä matkoista:
Nettisivuillamme mainitut lähtöpäivät, hinnat, hotellit, lentoreitit jne. ovat vain esimerkkejä. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan - lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy