Huvilalomat Balilla - omatoiminen rantaloma Bali, lennot, majoitus » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 955,00 € /hlö

Huvilalomat Balilla

Räätälöidyt omatoimimatkat aidon luonnon keskelle


Uma Sari lomakeskuksessa vietät ylellisen loman aidossa balilaisessa ympäristössä, Munduk Jatin kylässä. Näkymät aukeavat vuoren rinteeltä vehreiden riisipeltojen yli Intian valtameren sinisyyteen. Uma Sarissa voit lomailla trooppisessa paratiisissa ilman turistihälinää, nauttien eksoottisesta ympäristöstä omistautuneen henkilökunnan hemmottelemana.


UMA SARI VILLAS

Uma Sarissa voit viettää valintasi mukaan rentoa lomaa uima-altailla, retkeillen ja paikallisesta kulttuurista nauttien tai aktiivilomaa esimerkiksi golfin, snorklailun, sukelluksen tai surffauksen parissa. Hienon mustan laavahiekan peittämälle rannalle on muutamien kilometrien matka, joka taittuu kuljettajan kyydissä tai Uma Sarin omilla skoottereilla. Palveluksessasi on myös kokki, joka valmistaa toiveittesi mukaisen aterian, oli se sitten eksoottinen balilainen perinneruoka tai lihapullat. Voit tilata huvilallesi palveluja kuten hierontoja, kylpylähoitoja tai vaikkapa paikallisen gamelan –orkesterin.

Lomakylä on suomalaisessa omistuksessa, mutta sitä pyörittävät paikalliset. Kylässä olet poissa turistihälinästä, mutta kuitenkin keskellä aidointa Balia. Mikäli kaipaat rentoutumisen sijaan aktiviteetteja, Umasarista saatavilla moottori- tai polkupyörillä voit tehdä omatoimiretkiä läheiseen luonnonpuistoon, trooppisiin metsiin tai rannoille.

Uma Sari tarjoaa sinulle ylellisen huvilamajoituksen ja täydet palvelut, ottaen huomioon ekologisuuden ja paikallisten asukkaiden hyvinvoinnin.

Sijainti
Uma Sari sijaitsee Munduk Jatin kylässä, joka on osa Pendem -kyläyhteisöä Jembranassa, 5 km päässä Negaran kaupungista, Balin länsirannikolla Indonesiassa.  Lähimmille hiekkarannoille on noin 20 minuutin ajomatka.
Käytössäsi retkille on ilmastoitu moderni pikkubussi sekä autonkuljettaja-opas. 
Ajomatka pääkaupungin Denpasarin lentokentältä on noin 120 km, joka kestää liikenteestä riippuen noin 2,5 - 4 tuntia.

Huvilat
Lomakylässä on 3 huvilaa ja alueella on yhteinen keskus, jossa aamiainen ja muut ateriat nautitaan.
Voit vuokrata huoneiston, koko huvilan tai koko lomakylän oman porukan käyttöön, vuodepaikkoja on yhteensä 20 hengelle.

Jalak Puthi -huvilassa on 2 makuuhuonetta 4-8 hengelle. Tämän huvilan käytössä on oma uima-allas.
Capung -huvilan ylä- ja alakerran huoneistot voi vuokrata erikseen 2-4 hengelle tai koko huvilan 4-8 hengelle. Huvilalla on oma uima-allas, jonka ylä- ja alakerran asukkaat jakavat.
Kupu Kupu -huvilan yläkerrassa on huoneisto 2 hengelle ja alakerrassa 2-4 hengelle. Koko huvilan voi myös vuokrata omaan käyttöön 4-6 hengelle. Huvilalla on oma uima-allas, jonka ylä- ja alakerran asukkaat jakavat.

Säätila
Bali sijaitsee hieman päiväntasaajan alapuolella, joten ilmasto on trooppinen. Kuuman ja kostean saaren lämpötilat pysyttelevät ympäri vuoden 30 asteen tuntumassa. Umasarin lomakeskus sijaitsee vuoren rinteellä n. 140 metriä merenpinnan yläpuolella, joten leuto merituuli pitää ilman aina sopivan raikkaana.
Saaren sadekausi ajoittuu loka-maaliskuulle, jolloin sadekuuroja tulee päivittäin mutta ne kestävät yleensä vain hetken. Ajoittaisiin sateisiin kannattaa varautua ympäri vuoden – Balin trooppinen lämpö kuitenkin kuivaa matkaajan nopeasti, ja kuumuuden keskellä raikas sade on usein tervetullutta. 
Eurooppalaisten lomakausi Balilla on pääasiassa talvella, marras-maaliskuussa ja Australialaiset puolestaan kansoittavat saaren kesällä.

Tekemistä lähialueella
Negaran kaupunki, muutaman kilometrin päässä Uma Sarista alas rannikolle päin, on perinteinen balilainen noin 100.000 asukkaan kaupunki. Kaupunki vastaa hyvin paikallisten tarpeisiin, mutta turistikauppoja täällä ei ole. Kaikki tarvittava kuitenkin löytyy: Hardy’s tavaratalo, maalaismarkkinat, apteekki, pankkiautomaatti, muutama hyvä ravintola. Kaupungin kadut ovat rauhallisia joten täällä on helppo liikkua pyörällä tai skootterilla omatoimisesti. Negarassa on aktiiviliikkujalle tarjolla olympiakokoinen uima-allas, tenniskenttä, koripallokenttä, pöytätennishalli ja useita pelikenttiä.
Negarasta on lähimmälle rannalle noin 3 km. Hiekkarannat ovat koskemattomia, mustaa hienoa laavahiekkaa. Muista kuitenkin uidessasi vaaralliset pohjavirtaukset jos surffaus kuuluu harrastustoiveisiin! Kaupungissa olevasta joen suistosta voi lähteä kalastamaan kalastusoppaan kanssa. Paras uimaranta mataline aaltoineen ja ilman pohjavirtausten vaaraa on Rening Bay, jonne kaupungista on n. 5 km. Rantaa rakennetaan koko ajan turistiystävällisemmäksi, nyt sieltä löytyvät jo peruspalvelut.

Tule kokemaan ainutlaatuinen Balin kulttuuri, kutsuva balilaiskylä hymyilee!

Kauttamme saat valmiit paketit Uma Sari Villoihin, jotka sisältävät lennot, kuljetukset, aamiaisen  sekä majoituksen. Perusmatka-aika on 1 viikko (7 yötä perillä) tai 2 viikkoa (14 yötä perillä), mutta voimme rakentaa paketin myös ihan toiveidenne mukaan joko pidemmälle tai joissain tapauksissa myös lyhyemmälle ajalle.

Tässä joitakin hintaesimerkkejä matkoista.
Tarjolla myös muita kuin alla mainittuja lentoyhtiövaihtoehtoja ja halutessasi voit yhdistää matkaan myös pysähdyksen esim. Singaporessa, Hong Kongissa, Bangkokissa, Kuala Lumpurissa jne.
Voit myös yhdistää huvilalomaasi muutaman yön oleskelun Balin turistirannoilla, esimerkiksi Kuta Beachilla. Katso tästä esimerkki yhdistelmämatkasta. 

HINTA ALKAEN
1 vk 985€/hlö 2 hengen huoneistossa
2 vk 1095€/hlö 2 hengen huoneistossa
tai
1 vk 955€/hlö 4 hengen huvilassa
2 vk 1070€/hlö 4 hengen huvilassa

Hinta sisältää Qatar Airwaysin lennot, lipulla perittävät lentokenttäverot, 7 tai 14 yön majoituksen 2 hengen huoneistossa 2:lle (Kupu Kupun yläkerta) tai Kupu Kupu -huvilassa 4:lle, lentokenttäkuljetukset sekä aamiaiset.

 

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy