Häämatkat, juhlamatkat » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Hää- ja juhlamatkat

Juhlat tulossa? Kruunaa juhlasi unelmien matkalla!


Unelmien loma - suunnittelemme häämatkanne juuri teidän toivomustenne mukaisesti! Lähelle vai kauas? Rannalle vai kaupunkiin, vai sekä että? Rentoutumaan vai aktiivilomalle? Te yhdessä valitsette ja me rakennamme juuri teidän näköisenne matkan.


HÄÄMATKATILI

Hääpari voi halutessaan avata lahjatilin toimistoomme, johon ystävät ja sukulaiset voivat ennen häitä tallettaa haluamansa summan häälahjaksi. Kertynyt summa on lyhentämättömänä hääparin käytettävissä 1 vuoden ajan häämatkaan, tai vaikka useampaan pieneen hemmottelulomaan. Kysy lisää häämatkatilistä, p. 05-744 3115 tai matkat@kouvolanmatkatoimisto.fi

MATKAESIMERKKEJÄ

Malediivit

Malediivit on täydellinen juhlamatkakohde. Jokainen hotelli sijaitsee omalla saarellaan turkoosin sinisen veden ympäröimänä. Hotelleissa on paljon aktivitetteja, joita voi hyödyntää, tai olla hyödyntämättä ja keskittyä vain rentoutumiseen. Malediiveille voi matkustaa ympäri vuoden. Sadekaudellakkaan (touko-marraskuu) harvoin sataa kovin rankasti. Lämpötila on ympäri vuoden lähellä 30 astetta.
Myös myrskyt ovat melko harvinaisia, koska saaret ovat erittäin matalia ja pilvet lipuvat nopeasti niiden yli.
Vilkkain matkailusesonki sijoittuu joulu-huhtikuulle ja silloin hinnat ovat korkeimmillaan. Sadekauden aikana hinnat laskevat reilusti.

Sun Island Resort ****

South Ari Atoll, noin 35minuutin vesitasolento Malesta sekä lyhyt pikavenekuljetus.
Sun Island Resort on Malediivien suurin resort - saarella on pituutta 1,6 kilometriä ja leveyttä on 440 metriä. Polkupyörällä saaren ympäri noin 3,5km. Tarjolla on runsaasti erilaisia aktiviteetteja, kaikkea mahdollista mm. syvänmerenkalastusta, purjelautailua, snorklausretkiä ja kylpylähoitoja. Resortissa on monta erilaista ravintolaa (sekä buffet että alacarte ravintoloita) ja useita baareja, joten vaikka ollaan saarella, ei joka päivä tarvitse syödä samassa paikassa.
Sun Island Resort & Spa -hotellissa on useita kauppoja, joissa myydään mm. matkamuistoja ja uimapukuja, taidetta, elektroniikkaa ja koruja. Alueella on myös apteekki ja lääkäriasema. Huoneista ravintoiloihin voi olla reilusti matkaa (jopa n. 1km), koska alue on erittäin laaja. Hotellissa on mukavia standard bungaloweja, superior bungaloweja tai eksoottisia water bungaloweja, joista käynti suoraan tikapuita pitkin mereen. Kaikissa bungaloweissa on aurinkotuolit ja pöytä terassilla (standard- ja superiorbungaloweisa terassi on n. 5-9 m2 ja Water Bungaloweissa n. 24 m2). Aurinkotuolit myös hiekalla terassin edessä, paitsi Water Bungaloweissa aurinkotuolit ovat aurinkokannella. Superior Bungaloweissa kylpyhuone on vain osittain katettu ja osittain avoimen taivaan alla. Water Bungalowin aurinkoterassilta pääsee tikkaita pitkin veteen.

Hinta alkaen 1670€/hlö

Alkaen hinta sisältää Qatar Airwaysin lennot turistiluokassa meno-paluu, lipulla perittävät lentokenttäverot ja matkustajamaksut, vesitaso- ja pikavenekuljetukset Malen lentokentältä hotelliin m/p, 7 yön majoituksen 4 tähden Sun Island Resortissa water bungalowissa sekä aamiaisen.
Puolihoito, täysihoito tai All Inclusive lisämaksusta, samoin muut huonetyypit.

Malediivien matkaan voit yhdistää myös pari päivää Dohassa meno- tai paluumatkalla. Myös yhdistelmämatkat esim. Sri Lanka + Malediivit onnistuu hyvin. Kysy lisää toimistostamme!

Dublin - Fitzpatrick Castle

Irlanti on niin paljon muutakin kuin pelkkä Dublin, joka sekin tarjoaa monipuolista tekemistä useammankin päivän lomalle. Mutta jos haluat nähdä Dublinin vähän eri näkökulmasta ja samalla tulla hemmotelluksi, on tämä 1700-luvulta peräisin oleva linna loistava valinta!

Fitzpatrick Castle ****

Viehättävä linnahotelli, joka sijaitsee 15 km päässä Dublinin keskustasta. Upeat näkymät Dublinin lahdelle ja hotellin ympäristö on rauhallinen ja sopii hyvin rentoutumiseen ja nautiskeluun. Hotellin lähellä sijaitsevat viehättävät Dalkey ja Killineyn kylät ja paikallisjunalla Dubliniin vain noin puoli tuntia.
Hotellissa on kaksi tasokasta ravintolaa, kirjasto, baari, kuntosali, sauna, höyrysauna, sisäuima-allas sekä kauneushoitola.

Hinta alkaen 420€/hlö

Esimerkki hinta sisältää Finnairin lennot Dubliniin turistiluokassa meno-paluu, lentokenttäverot ja matkustajamaksut ja 3 yön majoituksen Fitzpatrick Castle -hotellissa sekä aamiaisen.

Lisämaksusta lentokenttäkuljetukset tai autonvuokraus, retket, muut sisäänpääsyt, ruokailut ja lisäyöt.

Kronberg im Taunus

Linnahotelli Schlosshotel Kronberg *

Lomaile kuin kuningas!
Schlosshotel Kronberg on lähellä Frankfurtia sijaitseva hotelli, joka saanut paljon englantilaisia vaikutteita, sillä sen on alun perin suunnitellut Iso-Britannian kuningatar Victoria.
Hotellin kello viiden teellä pääset kokemaan brittiläistä tunnelmaa jylhien Taunus-vuorten siimeksessä.
Hotelli sopii loistavasti myös golffareille ja siellä on myös tasokas Spa osasto
Katso lisätietoja hotellista https://schlosshotel-kronberg.com/

Hinta alkaen 670€/hlö

Alkaen hinta sisältää Finnairin lennot Frankfurtiin turistiluokassa meno-paluu, lipulla perittävät lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 3 yön majoituksen 5 tähden Schlosshotel Kronbergissa sekä aamiaisen.

Rooma - Lazion maaseutu

Lazion maakunta levittäytyy Rooman kaupungin ympärille vihreänä ja vehreänä ja tarjoaa romanttiset puitteet juhlavallekin matkalle. Ja Rooma on yksi monipuolisimmista Euroopan kaupunkikohteista – muotia, kulttuuria, historiaa, kulinaristisia nautintoja, ostoksia ja välimerellistä tunnelmaa – on vain lyhyen matkan päässä. Lazion maakunta tarjoaa sijaintinsa puolesta myös erinomaisen tukikohdan Italiaan tutustumiseen, niin Toscanan kuin Chiantinkin alueet ovat päivämatkan päässä, samoin vaikka Amalfin rannikon ihastuttavat pikkukaupungit.

Castello della Castelluccia ****

Romanttinen linnahotelli Lazion maaseudulla noin 15 km Roomasta. Roomaan pääsee kätevästi metrolla ja junalla ja matka kestää vain vajaan tunnin. 1200-luvulla rakennetussa hotellissa on 24 huonetta, joten intiimi tunnelma on taattu. Hotellissa on myös tasokas ravintola, terassi, baari, uima-allas ja pikku kylpylä.

Kesällä hinta alkaen 475€/hlö
Talvella hinta alkaen 410€/hlö

Hinta sisältää valitut lennot Roomaan turistiluokassa meno-paluu, lentolippuun kuuluvat verot ja matkustajamaksut, 3 yön majoituksen Castello della Castelluccia linnahotellin classic huoneessa ja buffetaamiaisen.

Tähän matkaan voit myös yhdistää yöpymisiä Rooman keskustassa tai jossakin Amalfin rannikon rantakaupungissa. Kysy lisää toimistostamme!
Lisämaksusta lentokenttäkuljetukset tai autonvuokraus, retket, sisäänpääsyt, ruokailut ja lisäyöt.
Italiassa maksetaan turistiveroa, jonka suuruus on noin 3-5€/hlö/yö. Turistivero maksetaan paikanpäällä hotellin vastaanottoon.

Lago Maggiore - Pohjois-Italia

Stresan kuvan kaunis pikkukaupunki sijaitsee vain noin tunnin junamatkan päässä Milanosta. Stresa on Maggiore järven rannalla ja se on erinomainen tukikohta Pohjois-Italiaan tutustumiselle.
Italian Alpit, Maggiore järven saaret, Milanon miljoonakaupunki sekä Pohjois-Italian viinialueet ovat kaikki päivämatkan päässä Stresasta.

Regina Palace ****

Tasokas hotelli upealla paikalla aivan Stresan kaupungin keskustan tuntumassa. Hotellin puutarhasta on hienot näkymät Maggiore järvelle ja taustalla siintäville Alpeille.
Hotellissa on uima-allas, 2 ravintolaa, baari, kokoustilat, urheilu- ja kylpyläkeskus sekä kaunis puutarha.
Kaikissa huoneissa on perusmukavuudet, ilmastointi, tallelokero,  minibaari ja internetyhteys.

Kesällä hinta alkaen 650€/hlö
Talvella hinta alkaen 590€/hlö

Esimerkki hinta sisältää Finnairin lennot Milanoon turistiluokassa meno-paluu, lentokenttäverot ja matkustajamaksut ja 3 yön majoituksen Regina Palace hotellin standard huoneessa aamiaisella.

Lisämaksusta lentokenttäkuljetukset tai autonvuokraus, retket, ruokailut ja lisäyöt.
Voit myös yhdistää lomaan yöpymisiä esim. Milanossa. Kysy lisää!
Italiassa maksetaan turistiveroa, jonka suuruus on noin 3-5€/hlö/yö. Turistivero maksetaan paikanpäällä hotellin vastaanottoon.

Valpolicella - Pohjois-Italia 

Viininystävän unelmamatka!
Valpolicellan viinialue on kuivatuista rypäleistä valmistettujen Amarone-punaviinien koti.

Tenuta le Cave ****

Tenuta le Caven viinitila noin 30km Veronasta on ihastuttava majoituspaikka, jonka alueella on hyvät patikointimahdollisuudet ja paljon kivoja retkikohteita lyhyen ajomatkan päässä. Tilalla on oma viinikellari, joka on erikoistunut luomu- ja biodynaamisesti viljeltyihin viineihin.

Katso lisätietoja Tenut ale Caven viinitilasta: http://www.tenutalecave.com/

Kesällä hinta alkaen 680€/hlö
Talvella hinta alkaen 545€/hlö

Hinta sisältää Lufthansan lennot Veronaan tai Finnairin lennot Milanoon m/p veroineen, 3 yön majoituksen Tenut ale Cave -viinitilalla sekä aamiaiset hotelleissa.
Lufthansan lennoilla matkatavarat lisämaksusta, Finnairilla ne sisältyvä thintaan.

Lisämaksusta lentokenttäkuljetukset tai autonvuokraus, retket, ruokailut ja lisäyöt.
Voit myös yhdistää lomaan yöpymisiä esim. Veronassa, Venetsiassa tai Milanossa. Kysy lisää!
Italiassa maksetaan turistiveroa, jonka suuruus on noin 3-5€/hlö/yö. Turistivero maksetaan paikanpäällä hotellin vastaanottoon.

Islanti

Islanti on monipuolinen kohde niin luonnon ystävälle kuin shoppailijalle, kulttuurin ystävälle ja hemmottelua etsivällekin. Reykjavik on pieni suurkaupunki, jossa on kauniita rakennuksia, hyvät ostosmahdollisuudet sekä paljon erinomaisia ravintoloita. Lisäksi aivan kaupungin keskustan tuntumassa on maauimala sekä hyvät ulkoilumaastot. Ja retkimahdollisuudet Reykjavikista ovat vertaansa vailla – Gullfoss ja Geyshir, Sininen Laguuni, Valassafarit, Islanninhevossafarit…

Sininen laguuni sijaitsee Reykjanesin niemimaalla keskellä autiota laavakenttää, maisemat ovat aivan epätodellisia. Uinti laguunin mineraalipitoisessa vedessä, rosoisten laavalohkareiden keskellä,on elämys, jollaista ei voi kokea missään muualla. Laguunin vesi on noin 35-asteista, turkoosinsinistä ja läpinäkymätöntä. Veden väri tuleeerilaisista mineraaleista, kvartsista ja levistä ja se on terveellistä iholle. Vesi laguuniin johdetaan syvältämaan uumenista. Lahjatavarakaupasta voi ostaa tuliaisiksi mm. laadukkaita Sinisen laguunin ihonhoitotuotteita.

Storm Hotel ***+

Storm Hotel by Keahotels sijaitsee vain 350 metrin päässä Laugavegur-ostoskadun ravintoloista ja kaupoista. Hotellissa on ilmainen WiFi, terassi ja aulassa sijaitseva oleskelutila. Legendaarinen Hallgrímskirkja-kirkko on 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hotellin lähistöltä löytyy myös Reykjavikin puisto ja eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha.

Kesällä hinta alkaen 690€/hlö
Talvella hinta alkaen 645€/hlö

Esimerkki hinta sisältää Finnairin lennot Reykjavikiin turistiluokassa meno-paluu, lentokenttäverot ja matkustajamaksut ja 3 yön majoituksen Storm hotellin standard huoneessa, aamiaisen sekä käynnin Blue Lagoonilla (sisäänpääsy ja kuljetukset m/p Reykjavikista).
 
Lisämaksusta lentokenttäkuljetukset tai autonvuokraus, retket, muut sisäänpääsyt, ruokailut ja lisäyöt.

Krabi

Juhlan tuntua Krabilla!
Krabin lumoava paratiisisaari, jonka rannat ja jylhät kalliot luovat loistavat puitteet tasokkaalle lomailulle.

The Shellsea Krabi ****+

The Shellsea on uusi, vasta 2017 valmistunut, ja tyylikäs aikuisille suunnattu hotelli, joka sijaitsee vehreällä ja rauhallisella ranta-alueella Ao Nangin ulkopuolella.
Uimaan pääsee hotellin edustalla olevalla pienellä rannalla tai hotellin laajalla uima-allasalueella.

Täällä sielu lepää ja kaikki aistit nauttivat. Katso lisää tietoja hotellista: http://www.theshellseakrabi.com/

Hinta alkaen 1385€/hlö

Alkaen hinta sisältää Qatar Airwaysin lennot turistiluokassa meno-paluu, lipulla perittävät lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 7 yön majoituksen The Shellsea -hotellissa sekä aamiaisen.

Krabin matkaan voit yhdistää myös pari päivää Dohassa meno- tai paluumatkalla tai vaikka kaupunkilomailua Bangkokissa tai Singaporessa.  Kysy lisää toimistostamme!

Curacao 

Alankomaiden Antillien Curacao on ainutlaatuinen kohde Karibialla, sen  upeat rannat massiivisten rantakallioiden ympäröimissä poukamissa ovat kuvan kauniita ja  saaren sukellusmahdollisuudet ovat omaa erittäin hyvät.  Saaren pääkaupunki, Willemstad, on saanut vaikutteita monista eri kulttuureista ja on ihastuttava kaupunki hyvine ostosmahdollisuuksineen, ravintoloineen ja myös yöelämää löytyy sitä etsivälle. Curacaolla voit viettää juuri niin aktiivisen loman kuin haluat – sukeltelua, vaeltelua tai sitten vaan lekottelua hienohiekkaisilla rannoilla. Ja mikä parasta  Curacaolle voit huoletta matkustaa ympäri vuoden, koska Curacao jää hurrikaanivyöhykkeen ulkopuolelle.

Papagayo Beach Hotel ***+

Hyvätasoinen, moderni design rantahotelli Jan Thiel –lahdella, vain n. 15 minuutin ajomatka Willemstadiin ja lentokentälle. Hotellivierailla vapaa pääsy Papagayo Beach Clubille, joka sijaitsee hotellin vieressä.
Hotellissa on ravintola, baari, kuntosali ja kaksi uima-allasta. Osa palveluista on yhteisiä Papagayo Beach Resortin ja Papagayo Plazan kanssa.
Huoneissa on ilmastointi, hiustenkuivain, puhelin, taulutelevisio, internetyhteys, jääkaappi, tallelokero ja teen-/kahvinkeitin.

Kesällä hinta alkaen 1760€/hlö
Talvella hinta alkaen 1580€/hlö

Hinta sisältää KLM:n lennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 7 yön majoituksen 3+ tähden Papagayo Beach Hotel -hotellissa, aamiaiset sekä lentokenttäkuljetukset Curacaolla.

Lisäyöt, ateriat, retket ym. lisämaksusta. Katso tästä esimerkkejä yhdistelmämatkasta, jolla näet kaikki ABC-saaret (Aruba, Bonaire, Curacao) samalla reissulla.

Bali

Intian valtameren ja Jaavan meren välissä sijaitseva lomaparatiisi tarjoaa nähtävyyksien, kauniiden maisemien ja kulttuurin ohella loistavat mahdollisuudet rantalomailuun. Rentoutumisen lomassa voi tutustua indonesialaisen keittiön tulisiin herkkuihin, Kuta Beachin ostosmahdollisuuksiin sekä kylpylöiden hemmotteleviin hoitoihin. 

Hard Rock Bali ****

Hard Rock –hotelli Kuta Beachin sydämessä, aivan rannalla tarjoaa hienot puitteet juhlamatkalle. Sopii niin ylellistä rantalomaa kuin vilkasta yöelämää etsivälle!
Ranta sijaitsee tien toisella puolella ja Kutan ravintolat, ostosmahdollisuudet sekä yöelämä ovat aivan hotellin vieressä. 
Hard Rock -hotellien tunnelma on rento ja moderni, sisustuksessa on mukana niin musiikki kuin tunnetut muusikot ja soittimetkin.

Hinta alkaen 1265€/hlö

Alkaen hinta sisältää Qatar Airwaysin lennot turistiluokassa meno-paluu, lipulla perittävät lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 7 yön majoituksen Hard Rock Bali -hotellissa sekä aamiaisen.

Balin matkaan voit yhdistää myös pari päivää Dohassa meno- tai paluumatkalla tai vaikka kaupunkilomailua Singaporessa.  Kysy lisää toimistostamme! 

Kansainväliset risteilyt

- Karibia, Välimeri, Alaska, Etelä-Amerikka, Aasia, Lähi-Itä...

Myös kansainväliset risteilyt Välimerellä, Karibialla tai muilla maailman merillä ovat erinomaisia vaihtoehtoja juhlamatkaksi. Risteilyihin on helppo yhdistää myös lisäöitä lähtökaupungissa joko ennen tai jälkeen risteilyn. Samalla matkalla näet useita kohteita vaivattomasti ja samalla puitteet laivalla mahdollistavat kohteisiin tutustumisen lisäksi myös rentoutumisen, herkuttelun ja kiireettömän yhdessäolon.

Valikoimaamme kuuluu Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Azamara Cruises, Carnival Cruise Line, Costa Cruises, Norwegian Cruise Line, Princess Cruises, Holland America Line, Cunnard Line ja Silversean Cruises risteilyt.

Katso ideoita erilaisista risteilyistä tästä.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy